Έγιναν 167 rapid tests στα Νέα Στύρα και ήταν όλα αρνητικά

Στο ιατρείο Νέων Στύρων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/2/21 προληπτικός έλεγχος για τη διασπορά τού ιού covid-19  με τη χρήση rapid tests.

Έγιναν 167 tests και όλα ήταν αρνητικά.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέων Στύρων ευχαριστεί θερμά τούς συνδημότες μας για την συμμετοχή τούς με τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων και την συνεργασία τους σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τον ιατρό μας Ιωάννη Τσουδερό, για την καταλυτική του παρουσία και την ιατρική συνδρομή στα tests, την κινητή μονάδα Χαλκίδας και τις νοσηλεύτριες για την άψογη συνεργασία, καθώς επίσης και τον κύριο  Παπαπαναγιώτου Παναγιώτη, επόπτη της κινητής μονάδας, για την παρουσία του στο χωριό μας, τις οδηγίες του και τον όλο συντονισμό που προσέφερε.

Σύσσωμο το κοινοτικό συμβούλιο από νωρίς το πρωί παραβρέθηκε στο χώρο δίνοντας οδηγίες στους συμπολίτες μας έτσι ώστε όλοι να εξυπηρετηθούν.







2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στο Κοινοτικό συμβούλιο για την πρωτοβουλία που ανέλαβε και την άριστη οργάνωσή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους ανθρώπους που ανέλαβαν την πρωτοβουλία αυτη, προφανώς μεταξύ άλλων και στο Κοινοτικο Συμβούλιο. Κανένας πολίτης όμως δεν πρέπει να επαναπαυτεί, όλοι πρέπει να συνεχίσουν να προσέχουν και να τηρουν τους κανόνες ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή